WEBINAR BEEINDIGD
Waar doen bedrijven goed aan zich nú op voor te bereiden? En wat is de rol van finance hierin? Stevige maatregelen vanuit de overheid moeten Nederland op gang houden in tijden dat veel businesses gesloten zijn en mensen vanuit huis werken. Wat zijn de effecten van deze maatregelen en is het genoeg? Zeker omdat wij als Nederland grotendeels ook afhankelijk zijn van wat er in de wereld gebeurt. Econoom en journalist Mathijs Bouman neemt ons mee in zijn voorspelling voor 2021 en verder. Wat kunnen we de komende jaren kunnen verwachten? Wat zijn de verschillende scenario's? Komt er een spoedig herstel of een langdurige periode van nauwelijks economische groei?
Wat moet jij als financial hier allemaal van weten en meenemen in jouw scenarioplanning voor de komende jaren?

Doelgroep van het webinar: financieel managers, controllers, CFO's, digital transformation managers etc.

i.s.m. met Oracle presenteert Alex van Groningen ook nog een ander webinar: Menno Lanting - Do's & Don'ts van digitale transformatie tijdens deze crisis. U kunt zich via onderstaande link inschrijven voor dit webinar: https://www.bigmarker.com/alex-van-groningen/Menno-Lanting-Do-s-Don-ts-van-digitale-transformatie-tijdens-deze-crisis-i-s-m-Oracle
  • 1588334220-ecec57d3e41532a9
    Alex van Groningen (Host
    Alex van Groningen is sinds 1994 dé toonaangevende partner voor finance professionals en executive managers. Als opleidingsinstituut en uitgever bieden wij professionals inspirerende mogelijkheden om verder te komen in hun ontwikkeling van kennis, netwerk en carrière. Via een verreikend multimediaal platform met toonaangevende opleidingen, evenementen, congressen, awards, executive diners, magazines en nieuws- en vacaturesites.
  • 1588334116-89ac6e6b18344bab
    Mathijs Bouwman
    Journalist en econoom